Wat we doen

ToekomstNavigatie ondersteunt bedrijven en medewerkers bij carrière advies, assessments, persoonlijke coaching en teamontwikkeling. 

Gebaseerd op internationaal gevalideerde en professionele testanalyses, geven we de klant een volledig inzicht en navigatie. In het optionele vervolgtraject kan de klant gebruik maken van het op maat gemaakte ontwikkelingsprogramma, genaamd K.I.T.E.

Het resultaat is dat de klant voldoende diepgaande informatie heeft gekregen, gebaseerd op onze test analyses, waardoor zijn/haar strategie vanzelfsprekend en duidelijk is geworden.

Gedurende de jaren heeft ToekomstNavigatie haar internationale expertise op het gebied van testanalyse, executive coaching, teamontwikkeling en organisationele transitie bewezen van grote toevoegde waarde te zijn voor internationale organisaties op strategisch en HR niveau.   

Onze prijs-kwaliteit verhouding is ontegenzeggelijk de beste. 

K.I.T.E.

K.I.T.E. is een acroniem voor Knowing how to Implement your Talents Effectively.

ToekomstNavigatie is zich bewust van haar eigen talenten en expertises en maakt trots gebruik van haar netwerk om van toegevoegde waarde te zijn in individuele ondersteuning en teamontwikkeling.

 
 

WIE WIJ ZIJN

ToekomstNavigatie is opgericht door David Pezaro and Anne-Marie Kayser in 2015 .

David Pezaro (1958) is gespecialiseerd in meetbare carrière- en talentontwikkeling en (internationale) training en coaching. Hij is een veelgevraagde analist en coach bij zowel mkb’s als bekende multinationals. Zijn scherpe analyse en directe benadering staan garant voor concreet advies dat meteen toepasbaar is.

Anne-Marie Kayser (1984) heeft jarenlang als ontwikkelingspsycholoog in het onderwijs en de topsport gewerkt, en benadert de testanalyse op wetenschappelijke wijze. Daarnaast is ze een ervaren trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en (faal)angstreductie. 

Over de jaren, hebben enthousiaste partners zich aangesloten bij het team van ToekomstNavigatie. Het heeft geresulteerd in een dynamische groep psychologen en HRD professionals. 

Anna Bouman is HRD-professional.

Hugo Meijs is simulatie expert, met corporate ervaring in binnen- en buitenland. Hij schept een podium voor managers om een geloofwaardige boodschap te kunnen brengen.

prof. dr. Eus van Someren is psychofysioloog aan het Nederlands herseninstituut en onderzoeker op de afdeling psychiatrie-GGZ VUmc. Hij houdt ons scherp.

Roosmarij de Jeu is ontwikkelingspsycholoog.


referenties

ToekomstNavigatie werkt samen met nationale en internationale bedrijven. Enkelen hiervan staan hiernaast afgebeeld:


aanbod toekomstnavigatie.jpg

ProgramMa's

Wat ons absoluut uniek maakt, is dat we grondig de test resultaten analyseren, de verscheidende inzichten met elkaar verbinden en deze uitvoerige informatie samenvatten in een verduidelijkende rapportage. De analyses en rapportage worden in een professioneel en uiterst intermenselijke debrief besproken.  

 

FULL NAVIGATOR

Een uitgebreide analyse waarvoor u vier internationaal gevalideerde testen maakt. De testen kunnen thuis op de computer gemaakt worden. Full Navigator geeft een 360˚ beeld van uw talenten en mogelijkheden en biedt concrete handvatten om die te benutten. De Full Navigator bestaat uit grondige analyses, een uitgebreide rapportage en een debrief van 2 uur. Wij adviseren Full Navigator voor  optimaal carrière- en studiekeuzeadvies.

ASSESSMENT

Het Full Navigator-programma plus een interview. Hierin zullen we uw testresultaten toetsen aan de hand van praktijksituaties. De 'out of office' tijd is minimaal en het resultaat maximaal. Dit programma wordt gebruikt bij aannames, ter ondersteuning van HR en managers. 

DASHBOARD

Dit samengestelde overzicht uit minimaal één internationaal gevalideerde test, geeft concreet antwoord op de vraag of u voldoet aan specifieke functie-eisen. Op basis van het Dashboard volgt een advies over de beoogde functie, maar bespreken we ook andere ontwikkelingsmogelijkheden.

ADD ON: EXECUTIVE COACHING

De testen zijn een perfect uitgangspunt voor resultaatgerichte coaching. ToekomstNavigatie staat bekend om zijn uitstekende resultaten in stapsgewijze coaching naar het gewenste doel. 

ADD ON: TEAM ONTWIKKELING

Eveneens biedt ToekomstNavigatie modulair op te bouwen trainingstrajecten voor teamontwikkeling. De trajecten behandelen zowel de praktijk, als de psychologische zijde. De trajecten zijn intensief en faciliteren geen trainingstoerisme. 

MIDDELBARE STUDENTEN, STUDENTEN EN FUTURE PROFESSIONALS:

Bezoek onze andere website - www.toekomstnavigatie-jr.com

 


CONTACT

U kunt altijd vrijblijvend contact me ons opnemen:

INFO@TOEKOMSTNAVIGATIE.COM

david@toekomstnavigatie.com   0652686492
anne-marie@toekomstnavigatie.com   0621899522

                                

Name *
Name